Termeni și Condiții

Politica de confidentialitate

Intimitatea ta este foarte importanta pentru noi. În consecință, ne-am dezvoltat această politică pentru ca să înțelegeți cum vom colecta, folosi, de a comunica și dezvălui și face uz de informații cu caracter personal. Următoarele descrie politica noastră de confidențialitate.

 • Înainte sau la momentul de colectare a informațiilor personale, vom identifica scopul pentru care informațiile sunt colectate.
 • Vom colecta și de a folosi de informații cu caracter personal numai cu obiectivul de a satisface aceste scopuri specificat de noi și în alte scopuri compatibile, dacă nu vom obține consimțământul persoanei în cauză sau conform legislației în vigoare.
 • Vom păstra doar informații cu caracter personal, atâta timp cât este necesar pentru realizarea acestor scopuri.
 • Vom colecta informații personale prin mijloace legale și corecte și, după caz, cu cunoștințe sau acordul persoanei în cauză.
 • Datele cu caracter personal trebuie să fie relevante pentru scopurile pentru care urmează să fie utilizat, și, în măsura în care este necesar În acest scop, ar trebui să fie corecte, complete, și până-la-data.
 • Vom proteja informațiile personale de garanții de securitate rezonabile împotriva pierderii sau furtului, precum și accesul neautorizat, divulgarea, copierea, utilizarea sau modificarea.
 • Vom face ușor la dispoziția clienților informații despre politicile și practicile noastre cu privire la gestionarea informațiilor personale.

Ne-am angajat să ne conducem afacerea noastră în conformitate cu aceste principii, în scopul de a asigura că confidențialitatea informațiilor cu caracter personal sunt protejate și menținute.

 1. Termeni

Prin accesarea acestui site web, sunteti de acord să fie legat de aceste site-uri Termeni și condiții de utilizare, toate legile și reglementările aplicabile, și sunt de acord că sunteți responsabil pentru conformitatea cu orice legi locale aplicabile. Dacă nu sunteți de acord cu oricare dintre acești termeni, vă sunt interzise utilizarea sau accesarea acestui site. Materialele continute in acest site sunt protejate prin dreptul mărcilor drepturilor de autor și se aplică.

 1. Licența de utilizare
 1. Permisiunea este acordată pentru a descărca o copie a materialelor (informații sau software) pe site-ul web iApply.ro pentru personal, vizualizare tranzitoriu non-comerciale numai. Aceasta este acordarea unei licențe, nu un transfer de titlu, si sub aceasta licenta nu puteti:
  1. modifica sau copia materiale;
  2. utiliza materialele pentru orice scop comercial, sau pentru orice afișaj public (comercial sau non-comercial);
  3. elimina orice drept de autor sau alte drepturi de proprietate notatiile din materiale; sau
  4. transfera materialele pentru o alta persoana sau “oglinda” a materialelor de pe orice alt server.
 2. Aceasta licenta se va termina automat daca încalcati oricare dintre aceste restrictii si poate fi reziliat de catre România în orice moment. Dupa terminarea vizualizarii acestor materiale sau la încetarea acestei licente, trebuie sa distrugeti orice materiale descărcate în posesia dumneavoastra daca în format electronic sau tiparit.
 1. Disclaimer
 1. Materialele de pe site-ul web iApply.ro sunt furnizate “ca atare”. iApply.ro nu ofera nicio garantie, expresa sau implicita, si declina si neaga toate celelalte garantii, inclusiv, fara limitare, garantii sau conditii de vandabilitate implicite, adecvare pentru un anumit scop, sau non-încalcare a proprietatii intelectuale sau alta încalcare a drepturilor. Mai mult, iApply.ro nu garantează și nu face nicio declarație cu privire la exactitatea, rezultatele probabile, sau fiabilitatea de utilizare a materialelor de pe site-ul său web Internet sau altfel cu privire la astfel de materiale sau pe orice site-uri legate la acest site.
 1. Limitari

In nici un caz iApply.ro sau furnizorii săi nu vor fi raspunzatori pentru orice daune (inclusiv, fără limitare, daune pentru pierderea de date sau profit, sau cauzate de întreruperea de afaceri,) care decurg din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza materialele de pe site-ul Internet iApply.ro lui, chiar dacă iApply.ro sau un reprezentant autorizat iApply.ro a fost notificat oral sau în scris cu privire la posibilitatea unor astfel de daune. Deoarece unele jurisdicții nu permit limitări ale garanțiilor implicite, sau limitările de răspundere pentru indirecte sau accidentale, aceste limitari nu se pot aplica pentru tine.

 1. Revizuiri și Erata

Materialele care apar pe site-ul web iApply.ro ar putea include tehnice, tipografice, sau erori fotografice. iApply.ro nu garantează că oricare din materialele de pe site-ul său sunt corecte, complete sau actuale. iApply.ro poate face schimbari in materialele continute pe site-ul său, în orice moment, fără notificare. Cu toate acestea, iApply.ro nu face orice angajament de a actualiza materialele.

 1. Link-uri

iApply.ro nu a revizuit toate site-urile legate de site-ul său și nu este responsabil pentru continutul acestor site-uri. Includerea oricărei legături nu implică aprobarea de către iApply.ro a site-ului. Utilizarea unui astfel de site web legat este pe riscul propriu al utilizatorului.

 1. Plata

Onorariul firmei noastre se compune din doua parti: o suma care se achita la semnarea contractului de consultanta, la care se adauga onorariul de succes (suma care se achita in termen de cel mult 10 zile dupa castigarea proiectului).

 1. Modificări Termeni si conditii

iApply poate revizui acești termeni de utilizare pentru site-ul său, în orice moment, fără notificare. Prin utilizarea acestui site web sunteti de acord să fie legat de versiunea curentă a acestor Termeni și condiții de utilizare.

 

 1. Legea în vigoare

Orice cerere cu privire la site-ul web iApply.ro lui vor fi guvernate de legile statului de România, fără legătură cu conflictul prevederilor legale.

Condiții generale aplicabile utilizare a unui site web.

 

Call Now Button