Certificare internationala

Certificarea Calitatii ISO 9001:2015

iApply a primit certificarea calitatii ISO 9001:2015 in data de 06.05.2022, in urma unui audit extern, efectuat de catre un organism de certificare.

ISO este Organizatia Internationala pentru Standardizare. Ea are sediul in Elvetia si a fost infiintata in 1947 pentru a dezvolta standarde comune internationale in numeroase domenii. Membrii sai provin din peste 150 de organe nationale de standardizare.

CE ESTE STANDARDUL ISO 9001?

ISO 9001 este un standard global de management al calitatii. Certificarea ISO 9001 simbolizeaza o apreciere a calitatii actului managerial de catre un evaluator extern (organism de certificare), o apreciere a bunelor practici din organizatie.

ISO 9001:2015 este bazat pe managementul proceselor organizatiei, orientarea catre client si evaluarea nivelului de satisfactie a acestuia si angajamentul top managementului pentru asigurarea imbunatatirii continue.

Se atesta, prin procesul de certificare, orientarea organizatiei in directia calitatii – se evaluaeaza masura in care organizatia are competenta necesara sa aduca satisfactie celor interesati de produsele si/sau serviciile ei si se confirma prezenta unor inregistrari in acest sens.

Daca o organizatie primeste certificatul ISO 9001, a demonstrat abilitatea de a satisface cerintele clientilor, partenerilor de afaceri si cerintele legale, cresterea credibilitatii si a increderii in calitatea produselor si serviciilor si a cadrului pentru imbunatatire continua.

Apelează gratuit la un consultant

Maximizeaza-ti sansele de finantare cu ajutorul unui consultant! Investeste in expertiza noastra pentru a obtine rezultatele dorite.

Call Now Button