Despre

Despre Noi

iApply Consulting este o firmă de consultanță specializată în obținerea de fonduri europene cu o experiență de peste 7 ani. Oferim servicii complete de accesare fonduri, consultanță și asistență în elaborarea dosarelor de proiect, astfel încât să maximizăm șansele de obținere a finanțării. Echipa noastră este formată din experți dedicați, care au reușit să contureze un portofoliu vast de clienți și au ajutat la dezvoltarea multor afaceri și implementarea proiectelor cu succes.

Asigurăm respectarea cerințelor și reglementărilor în vigoare și oferim un suport continuu pentru implementarea proiectului. Calitatea și aptitudinile personalului nostru sunt elementele cheie ale succesului nostru, dezvoltate continuu prin cursuri la toate nivelele.

Elementul de bază al succesului nostru îl constituie calitatea și aptitudinile personalului companiei, dezvoltate continuu prin cursuri la toate nivelele pentru o largă paletă de abilități.

Printre clienții noștri sunt corporații, agenții din sectorul public și privat, precum și organizații non-profit, ce văd în iApply Consulting un standard consistent de servicii bazat pe capabilități profesionale excelente, cunoașterea profundă a industriilor și a tipologiilor de afaceri.

 

ECHIPA DE EXPERȚI IAPPLY CONSULTING

Maximizeaza-ti sansele de finantare cu ajutorul unui consultant! Investeste in expertiza noastra pentru a obtine rezultatele dorite.

Call Now Button